
Jūsų krepšelis tuščias
Pasinaudok ypatingomis nuolaidomis prisiregistravusiems vartotojams.
Pasirinkite prisijungimo būdą
Pasirinkite registracijos būdą
Sudarius 24 mėn. sutartį, bet atsiskaičius per pirmus 3 mėn. pabrangimas netaikomas!
• 8 malimo nustatymai, specialiai sukurti, kad atitiktų įvairias kavos pupelių rūšis;
• 3 užplikymo temperatūros lygiai, leidžiantys prisitaikyti prie pupelių rūšies ir jų skrudinimo lygio;
• Pilnas baristos rinkinys, padedantis išvengti netvarkos malimo metu ir užtikrinantis tikslų kavos suspaudimą;
• „MyLatte Art“ garų lazdelė, idealiai tinkanti šilkinio mikroputų sluoksnio tekstūravimui, leidžianti praktikuoti Latte meno kūrinius.
Pristatymo būdai
Žemiau pateikiami galimi pristatymo būdai ir preliminarūs terminai
Birželio 17 - 19
Stabili temperatūra ruošiant kavą
Vandens temperatūra yra esminis veiksnys, užtikrinantis idealų kavos dozės ruošimo nuoseklumą. „Active Temperature Control“ technologija garantuoja stabilią vandens temperatūrą viso kavos ruošimo proceso metu, užtikrinant optimalų ekstrakcijos rezultatą.
3 užplikymo temperatūros profiliai
Skirtingos kavos pupelių rūšys ir jų skrudinimo lygiai reikalauja specifinių temperatūros nustatymų, kad būtų pasiektas geriausias ekstrakcijos rezultatas. „La Specialista Arte“ siūlo iki 3 užplikymo temperatūros profilių, kuriuos galima pasirinkti, atitinkančių temperatūros diapazoną nuo 92 iki 96 °C.
Puikus pieno putos tekstūravimas
Norint paruošti tobulą kapučino kavą, tinkamas pieno putos formavimas yra itin svarbus, nors tai gali būti nelengva užduotis.
Mikroputos tekstūra ir temperatūra yra du pagrindiniai elementai, kurie, derinami tarpusavyje, padeda pasiekti norimą rezultatą.
Garų vamzdelis yra sudarytas iš vidinio plastikinio vamzdelio, apgaubto metaliniu išoriniu vamzdeliu. Jis prijungtas prie kaitinimo sistemos per vožtuvą: vartotojas aktyvuoja garus, atidarydamas vidinį vožtuvą per specialų rankenėlę.
Dėl vidinio plastikinio vamzdelio garų vamzdelis yra „šaltas prisilietimui“, tai reiškia, kad nėra rizikos, jog metalinio vamzdelio išorė įkais iki aukštos temperatūros.
3 iš anksto nustatyti receptai
Pasirinkdami gėrimą iš priekinio valdymo ratuko, galite rinktis tarp Espresso, Karšto Vandens, Americano, o aparatas automatiškai paruoš pasirinktą receptą tiesiai į jūsų puodelį. „La Specialista Arte“ turi specialiai suprojektuotą vandens snapelį, skirtą karštam vandeniui pilti tiesiai į puodelį, kad būtų galima paruošti Americano arba Long Black gėrimus.
Espresso aparatas
Bendrieji parametrai
Išmatavimai
Įvertinti prekę gali tik ją įsigiję vartotojai.
Pateikdami produkto apžvalgą, vadovaukitės taisyklėmis. Daugiau apie atsiliepimo palikimą sužinokite čia.
Atsiliepimų nėra.
Įsigiję prekę, galėsite tapti pirmuoju, palikusiu atsiliepimą.